Nieuwe Pokémon producten!

Nieuwe Pokémon producten!

Afgelopen maanden waren erg rustig als het gaat om nieuwe uitgebrachte Pokémon producten. Daar waar het in oktober en november erg chaotisch was omtrent Celebrations en Fusion Strike, was het in december redelijk rustig op de radar. Daar is afgelopen week verandering in gekomen, het ene na het andere product is geleaked! Zet je schrap voor een volledige lijst van Engelse producten die jij de aankomende maanden kan verwachten!

VMAX Eeveelution boxen – Flareon, Vaporeon & Jolteon

De VMAX boxen met Flareon, Jolteon en Vaporeon hadden oorspronkelijk in december 2021 al moeten uitkomen, maar waren over het algemeen vertraagd. Maar dit product is recent uitgekomen en om die reden heeft het dit artikel toch nog gehaald.

Pokémon Product: VMAX Eeveelution boxen - Flareon, Vaporeon & Jolteon
VMAX Eeveelution boxen – Flareon, Vaporeon & Jolteon

Verder zijn onlangs de Leafeon en Glaceon V-Star boxen op de markt gekomen. Dit zijn de aller eerste Engelse dozen met het nieuwe V-Star mechanic. In beide boxen zitten 2 promo kaarten, namelijk de normale V en de V-Star kaart. Verder zit er een oversized (Jumbo) kaart in, dit is een grote versie van de V-Star kaart. Tot slot bevatten de dozen ook een V-Star marker, 4 booster pakjes en een code-kaart voor het online spel.

Leafeon V-Star & Glaceon V-Star boxen

Pokémon Product: Leafeon & Glaceon V-Star boxen
Leafeon & Glaceon V-Star boxen

Wat valt er de aankomende weken te verwachten?

Als we heel iets verder kijken dan Brilliant Stars, dan zien we een kleine rij aan nieuwe producten verschijnen. Heb jij nog geen idee wat er al bekend is? Geen paniek! We hebben hier alle nieuwe Pokémon producten keurig op een rijtje gezet!

Pokémon Product: Build & Battle kit Brilliant Stars
Build & Battle kit Brilliant Stars

Prerelease evenementen Brilliant Stars

Om te beginnen met het eerste nieuwe item dat Pokémon binnenkort uitbrengt, de Prerelease Build & Battle kit. Zoals met elke set zijn er twee weken voordat een set daadwerkelijk uitkomt prerelease events, in dit geval van Brilliant Stars! Oorspronkelijk worden zulke evenementen gehouden om de nieuwe kaarten van de aankomende set te leren kennen en bewonderen. Vaak betaalt men inschrijfgeld bij een lokale spelletjes winkel, in ruil krijg je dan een Build & Battle kit. Hier zit een, uit 40 kaarten bestaand, deck in. Hier vallen ook de prerelease promo’s onder, per kitje 1 promo. De promokaarten zijn Bibarel, Liepard, Lucario en Moltres. Alle 4 hebben een glimmend holo patroon en een Brilliant Stars stempel zoals te zien is op de Moltres kaart. Voor verdere uitleg over de kaarten en hun bijbehorende aanvallen, klik hier.

Prerelease promo's Brilliant Stars
Prerelease promo’s Brilliant Stars

Sinds Evolving Skies is het echter wel makkelijker geworden omtrent de toegang tot de prerelease Build and Battle kits, vanwege de Stadium variant. Veel webshops bieden deze producten ondertussen ook aan als normale producten om te kopen. Voorheen kon je alleen door middel van het meedoen aan een prerelease event in aanmerking komen voor zo’n kit, dat is nu niet meer het geval. In de Build & Battle Stadium box zitten 2 prerelease kitjes, met de oorspronkelijke inhoud zoals eerder genoemd en nog eens 4 extra packs.

Of de prerelease bij jou in de buurt door kan gaan hangt af van de huidige corona-maatregelen en het beleid dat jouw winkel / lokale gamestore hanteert. Omdat het 12 februari uitkomt en er beloofd is om een 110% volledige lijst te geven, is het hierbij toch even benoemd!

Pokémon Product: Build & Battle stadium Brilliant Stars
Build & Battle stadium Brilliant Stars

Pokémon ‘Stacking Tins

Pokémon Product: Stacking Tins
Stacking Tins

De foto’s van deze tins waren begin december vorig jaar al opgedoken op het internet. De stapelbare tins, omdat je ze op elkaar kunt stapelen, komen in drie verschillende varianten, er is een Decidueye-, een Wishiwashi- en een Electivire-variant.

De tins komen met 3 boosters en een munt, het product komt net zoals Brilliant Stars uit op 25 februari. Er gaan geruchten dat er elk kwartiel verschillende tins en Pokémon types uitgebracht zullen worden.

Brilliant Stars release dag

Zoals in de vorige blog al ruimschoots benoemd is komt Brilliant Stars op vrijdag 25 februari 2022 uit. Voor meer informatie, klik dan hier!

Omdat er aan deze set al een hele blog is toegewijd, gaan we voor nu gauw verder met andere leuke Pokémon TCG Producten.

Brilliant Stars Logo
Brilliant Stars Logo

Pikachu V Box

Pokémon Product: Pikachu V Box
Pikachu V Box

Eind 2021 was al bekend geworden dat er op 15 maart een nieuwe Pikachu V box uitgebracht zal worden. Dit product bevat een nieuwe Pikachu V kaart, een oversizede versie hiervan en een Mimikyu van Darkness Ablaze (#81). Oorspronkelijk is dit een non-holo kaart, maar het is aannemelijk dat hier nu een ‘Galaxy holofoil’ voor gaat komen. Verder zitten er 4 boosterpacks in en een codekaart voor de PTCGO.

Pikachu V
Pikachu V
Mimikyu
Mimikyu

Collector’s Bundle

Dit product is het meest uniek op de lijst, aangezien dit helemaal nieuw is. Het gaat hier om de Collector’s Bundel met specifieke promo’s, dit zijn namelijk de startersopties van het nieuwe spel Legends of Arceus wat vrijdag 28 januari 2022 uitgekomen is voor de Nintendo switch

Pokémon Product: Collector's Bundle featuring Arceus
Collector’s Bundle featuring Arceus

Wat opvalt is dat er (voor nu) dit jaar geen collector’s Chest uitgebracht wordt, normaal gesproken is dat rond dit tijdstip van het jaar wel het geval. Echter is de inhoud van dit nieuwe product identiek aan de voorgaande collector’s chesten die eerder zijn uitgebracht. Dit nieuwe product komt 25 maart uit en bevat een hand vol aan items zoals: 7 boosterpacks, de 3 promo’s (Rowlet, Cyndaquil en Oshawott), een munt, 4 vellen met verschillende stickers, een notitieblok en de standaard code voor het online spel.

Pokémon Product: Collector's chest Celebrations
Collector’s chest Celebrations
Legends of Arceus game Nintendo Switch
Legends of Arceus

Morpeko V-Union Special Collection Box

Pokémon Product: Morpeko V-Union Special Collection box
Morpeko V-Union Special Collection box

Afgelopen week is ook bekend geworden dat er een Morpeko V-Union box toegevoegd mag worden aan het rijtje van Pokémon producten. Zoals te zien is op de afbeelding bestaat de promo uit 4 verschillende onderdelen die samen één kaart vormen. In de doos zitten verder nog een grote Jumbo-kaart, 4 pakjes kaarten, een code voor het online spel en een nog een andere kaart! Professor Brunet is, net zoals in de Pikachu V Union box van Celebrations, terug te vinden als extra promo.

In de Japanse set VMAX Climax zit ook al een Morpeko V-Union kaart. Deze kaart is wederom opgesplitst in 4 onderdelen en als je de kaart uit een VMAX Climax booster haalde, dan kreeg je alle 4 onderdelen. Het is nog onduidelijk of deze kaart zal terugkomen in een Engelse set. Wat wel bekend is is dat de Engelse Morpeko V-Union Special Collection box op 8 april de boekenplanken van winkels zal bereiken, dan komt de box officieel uit! In Amerika zal dit product retailen voor $29.99.

Morpeko V-Union VMAX Climax
Morpeko V-Union VMAX Climax

Sinnoh Stars Mini Tins

Pokémon Product: Sinnoh Stars Mini Tins
Sinnoh Stars Mini Tins

Verder komt er op 8 april ook een volgende editie van een vijftal generatie 4 gerelateerde mini-tins uit. Het was al bekend dat 2022 gen 4 Pokémon centraal in het middelpunt heeft gezet van alle aandacht, deze tins bevestigen dat wederom. Net zoals de voorgaande tins, zullen ook deze tins 2 boosters, een coin en een kaart met het uiterlijk van de tin bevatten. Dit is de 7e editie van de mini-tins sinds de eerste versie uitkwam in 2019. Benieuwd naar de voorgaande 6 mini-tin edities? Klik dan hier!

Lucario V-Star Premium Collection box

Wat ook vanaf 8 april beschikbaar is, is de Lucario V-Star Premium Collection box! Zoals te zien is op de afbeelding bevat de doos een full art Lucario V en een Lucario V-Star promo. Tevens zijn er een Jumbo V-Star kaart, 6 boosterpacks, een pin, een munt, een V-Star marker en een code kaart terug te vinden! Voor verdere uitleg welke aanvallen Lucario heeft, klik hier.

Pokémon Product: Lucario V-Star Premium Collection box
Lucario V-Star Premium Collection box

Sping V Heroes Tins – Espeon, Sylveon & Umbreon

Tot slot is er bekend geworden dat Pokémon nu ook besloten heeft Espeon, Umbreon en Sylveon een eigen product te geven. In 2021 kregen de first gen Eeveelutions al een tin en eerder in dit blog was al besproken dat Leafeon en Glaceon ook hun eigen product kregen. Echter is het verschil wel dat deze 3 ‘promo’-kaarten gewoon normale V’s zijn van de Evolving Skies set. Zij zullen geen blackstar symbool op de kaart krijgen.

Verder zitten er in deze tins 4 booster packs en wederom een code-kaart voor de TCGO. De tins komen net zoals de voorgaande producten op 8 april uit!

Pokémon Product: Spring V Heroes Tins
Spring V Heroes Tins

Alle nieuwe Pokémon producten zijn natuurlijk rond release terug te vinden op onze site! Houd ons dus goed in de gaten voor toekomstige updates, Pokémon producten of andere nieuwtjes.

Geef een antwoord