• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Welkom op de pagina die een beetje vertelt over ons zelf.

We zijn deze website begonnen in de poging on onze hobby en interesse een groter deel van ons leven te laten worden.

Vroeger
Ik (Dennis) persoonlijk heb in mijn jeugd de eerste pokemon kaarten verzameld samen met mijn broertje.
Deze waren er toen die tijd nog niet eens zolang (base set was net uit) of mijn broertje en ik stonden al tegen onze ouders te zeuren om een paar pakjes kaarten.
Een paar jaar later is de interesse in TGC’s gegroeid en begon ik mij ook bezig te houden met “Magic The Gathering” en “Duel Monsters” (Yu-Gi-Oh).
Dit heb ik ook een paar jaar volgehouden tot ik andere prioriteiten in mijn leven kreeg en alle TCG’s op de achtergrond belandde.

Heden
In de jaren die hierop volgde heb ik 2 kinderen gekregen die gek genoeg fan werden van Pokemon en op school de kaarten zagen waar ze helemaal enthousiast over werden.
Uiteraard sloeg dat over op mij en al snel stond ik in dezelfde positie waarin mijn ouders vroeger stonden en werd ik het doelwit van vragen en smeekbeden om een paar pakjes Pokemon kaarten.
Uiteindelijk gaf ik iets eerder toe aan de vragen en waren de kaarten snel aangeschaft.
Mijn broertje is altijd op de achtergrond een fanatiek “Duel Monsters” speler en verzamelaar gebleven en toen hij hoorde van de Pokemon kaarten kwam ook zijn collectie aan mijn neus voorbij.

Het bedrijf
Dit heeft allemaal geleid naar een herboren interesse voor alle TCG’s die ik graag wil uiten op deze website/webshop.
Aangezien ik nieuw ben op het gebied van sites bouwen en een shop opzetten begint het klein in de hoop te groeien naar een site en shop waar iedere TCG collector kan vinden wat hij/zij zoekt.
Dit alles doen wij vanuit huis en naast een full-time baan.
Gelukkig kan ik dit alles doen met de hulp van mijn vriendin die ook heel gecharmeerd is van de kleurrijke Pokemon kaarten en graag mee help aan dit project. (Tijdens een potje Pokemon TCG online